07.jpg 03.jpg 09.jpg 02.jpg 01.jpg 06.jpg 08.jpg 10.jpg 04.jpg 05.jpg 99.jpg

  "De eerste authentieke Pilates-studio

  in Oost-Vlaanderen"


CCPilates op:

  Foto's: Bart Van Leuven / Frédérique Debras

Soorten lessen

MAT-lessen

Dit zijn een serie grondoefeningen die gegeven worden in kleine groepjes en in verschillende niveaus. Zo garanderen we een optimale begeleiding.

MAT 1 = basic level. We starten van nul en het niveau wordt geleidelijk aan gedurende het jaar opgebouwd naar intermediate level (MAT 2). Alle oefeningen worden grondig uitgelegd en het tempo is relatief rustig.

Mensen die later in het jaar willen aansluiten bij deze les nemen best eerst een introductiepakket.

 

MAT 2 = intermediate level. Je hebt reeds één jaar MAT 1 doorlopen. Tijdens deze lessen ligt het tempo hoger en bouwen we verder naar advanced level (MAT 3).

 

Open Level = een matles voor mensen met minstens één jaar ervaring in MAT 2 of hoger. In deze mat gebruiken we extra attributen zoals de Triadball ™, Theraband, Arm Weights en de Magic Circle.

 

MAT 3 = advanced level. Je hebt minstens één jaar MAT 2 achter de rug en de oefeningen volledig onder de knie. Het aantal oefeningen wordt verder uitgebreid en het tempo ligt hoger dan in MAT 2 of Open Level.

 

MAT intro = een permanente basis-introductieles voor wie later tijdens het seizoen nog wil starten. Deze les verloopt in reeksen van 6 waarna kan aangesloten worden bij MAT 1.

 

Lunch Express = een training van een half uurtje onder de middag voor mensen met minstens één jaar ervaring in MAT 1 of hoger. Perfect om tijdens je middagpauze toch regelmatig je Pilates-training te onderhouden.

 

Prive-lessen

Alle oefeningen op de toestellen en op de grond worden vakkundig begeleid en het programma wordt volledig afgestemd op uw fysieke niveau.

Duet-lessen

Dit is een training met twee personen van het zelfde niveau en één trainer. Ideaal voor mensen die graag met hun partner, vriend of vriendin trainen.

Trio-lessen

Dit is een training met drie personen van het zelfde niveau en één trainer. Ideaal voor mensen die graag onder vriend(inn)en trainen.

Pilates boost

Een intensief 4-weken-programma aan 3 lessen per week startend met 3 privé lessen, in de tweede week gevolgd door 2 privé lessen en 1 tower les, in de derde week 1 privé les en 2 tower lessen om in de vierde week af te sluiten met 1 privé les en 2 MAT-lessen.

Tower-lessen

Dit is een training met drie, vier of vijf personen die minimum 1 jaar MAT-lessen gevolgd hebben. In deze lessen worden matoefeningen gecombineerd met oefeningen aan de wall unit.

Solo training

Je hebt minstens intermediate level bereikt in de matoefeningen en/of in de oefeningen aan de toestellen en je zou graag zelfstandig willen werken of een extra keer per week trainen zonder begeleiding van een trainer. Je werkt zelfstandig op alle toestellen en/of aan de matoefeningen.

Pilates@home

Dit is een training met maximum drie personen van het zelfde niveau en één trainer bij U thuis.

Workshops

Op aanvraag geven we lessenreeksen op locatie. Dit doen we aan groepen van maximum 15 personen, bijvoorbeeld in bedrijven, scholen of op info-avonden.


Meer informatie nodig? Geen enkel probleem. Contacteer ons en we zoeken samen met u naar de ideale training die het best bij u past.