9.jpg 3.jpg 8.jpg 7.jpg 4.jpg 1.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpg

  "De eerste authentieke Pilates-studio

  in Oost-Vlaanderen"


  Foto's: Bart Van Leuven / Frédérique Debras

Welkom bij Christl Clear Pilates

Op vraag van velen onder jullie is sinds dit jaar het reservatie-systeem een feit. In eerste instantie zal het enkel mogelijk zijn te reserveren voor de groepslessen, maar op termijn hopen we dit uit te breiden naar alle lessen.

Elke CCPilates-klant heeft een mailtje ontvangen met een gebruikersnaam en wachtwoord (mocht dit niet het geval zijn, dan kan je dit melden in de studio en dan bezorgen we je er alsnog een). Met die gebruikersnaam en dat wachtwoord kan je via de menu-optie ‘Login’, in het linkermenu, net boven de lijst met de 5 eerstvolgende lessen die gepland zijn, aanloggen op de website.

Na het aanloggen kom je terecht op de kalender met alle geplande groepslessen en zal je een aantal bijkomende menu-opties zien verschijnen in het linkermenu. Er zal eveneens een mandje verschijnen, dat leeg is.
We hebben bij de FAQ's een specifieke rubriek voorzien met vragen rondom het functioneren van dit reservatie-systeem. Mocht iets dus niet duidelijk zijn, dan kan je daar alvast eens kijken of je een antwoord vindt op je vraag.
 
Mogen we jullie AUB vragen zo veel mogelijk gebruik te maken van dit reservatie-systeem. Op die manier vermijden we overvolle lessen (het aantal plaatsen voor reservatie is immers beperkt tot 12 per les) en op die manier kunnen we eveneens tijdig verwittigen mocht blijken dat er voor een welbepaalde les onvoldoende deelnemers zouden zijn.