1.jpg 7.jpg 5.jpg 4.jpg 2.jpg 8.jpg 6.jpg 3.jpg 9.jpg

  "The first authentic Pilates studio

  in East Flanders"


  Foto's: Bart Van Leuven / Frédérique Debras

Testimonials

You can find hereunder a number of testimonies from clients regarding their experiences with the Pilates-method :

 

Sylvia, 11-08-2015

De weldaad van pilates blijft me keer op keer verbazen.
Zo heeft de loopmicrobe me het voorbije jaar te pakken gekregen, ondertussen een eerste halve marathon op mijn palmores. Na een pittige interval training versterkt een uurke pilates niet enkel mijn spieren, ze krijgen een intensieve stretch hetgeen gewoon zalig aanvoelt, lekker!
Na een drukke werkdag geen energie meer ? Beslis met je laatste energie naar de pilates te gaan, nadien herboren en alle energie van de wereld. Niet enkel lopen kan verslavend zijn, succes.

Sylvia Dewael, 39 jaar, Wondelgem

 

Barbara, 29-07-2015

Eind 2014 heb ik de lessen bij Christl weer opgepikt – één van mijn beste beslissingen dat jaar. Mijn lichaam werd sterker, leniger en de lage rugpijn die me in het verleden zo veel parten speelde, is helemaal weg. Toch was het pas tijdens de intensieve Summer Boost dat ik veel oefeningen in de diepte ben gaan begrijpen. Wellicht door de snelle opeenvolgingen van de sessies en de begeesterende begeleiding van Christl. Dat inzicht zorgt er nu voor dat ik nog efficiënter en beter kan trainen. De Summer Boost heeft zijn naam ook niet gestolen: het pept me gigantisch op en ik heb opnieuw de kracht ontdekt van (een beetje) discipline. Om nog te zwijgen over de veranderingen in mijn lichaam die nu ook stilaan zichtbaar worden. Samengevat: de Summer Boost is Pilates in 't kwadraat. Even better than the real thing!

Barbara Vuylsteke, 43 jaar, Eke-Nazareth

 

Koen, 12-03-2013

Hoewel ik Pilates vooral associëerde met rijke Amerikaanse dames die veel tijd en geld over hebben voor hun mooie figuurtje, liet ik mij een paar jaar terug toch overhalen om een reeks Pilates-lessen te gaan volgen.

Op het eerste zicht leken de oefeningen eerder eenvoudig, maar gaandeweg werd opgebouwd naar toch wel vrij stevige oefeningen. Intussen ben ik een fervente fan van de Pilates-methode geworden. En indien je wil weten of het inderdaad iets uithaalt..., volg eens een reeks van 10 lessen, kom dan 3 weken niet en volg dan nog eens een les. Je zal onmiddellijk overtuigd zijn en verbaasd staan van het resultaat dat je op zo'n korte tijd bereikt had!

By the way, Pilates is helemaal niet voor rijke amerikaanse dames, het is voor iedereen! En zowel mannen als vrouwen kunnen zonder probleem genieten van deze fantastische methode!

Koen De Geyter, 40 jaar, Zottegem